8. aug, 2019

Torsdag 8 augusti

.....................................

Drottningens namnsdag

Kräftpremiär Silvia  Sylvia

.....................................

Grattis på namnsdagen!

Grattis på födelsedagen!

 

Blev en tur till Västervik där det var fint väder. många som satt nere vid fiskartorget och åt glass och vi också. Efter det en tur till Blackstad och hälsade på bekanta. Dit och hem fick vi flera gånger väja och tvärnita för hjort, rådjur och harar och det är mycket djur som syns vid sidan om vägen och vill över och samma med älgen häromdagen som vi upptäckte i tid.

 

Du idiotjävel på motorcykel som körde om oss i ca 200 km eller mer på väg 35 utanför Överum kl. 22.50 du lekte med ditt och andras liv. Du hade suttit som ett frimärke någonstans om du hade kört på ett djur.

Först och främst höll han på att skrämma ihjäl oss då han dök upp från ingenstans och helt plötsligt lät något som ett reaplan som for förbi. Det var säkert någon som hade sin familj väntandes hemma såsom killen också hade hemma på öarna för några år sedan.

Jo det går ju alltid åt organ till sjuka människor men tycker ändå att det är så tragiskt när unga förolyckas när de skulle kunnat ha fått upplevt så mycket trevligt i sitt liv. Jag släktforskar och ibland tittar jag på tidningarnas sida över dödsannonser och upptäckt något jag inte sett förut något som jag blir mycket ledsen över...så många unga döda personer...

Han har nog inte några andra intressen än motorcykeln och överträffa sig själv i hastighet. Hoppas de vi mötte kände igen han...