4. mar, 2016

Länk-Detoxa kroppen i badet

Detoxa kroppen i badet

Detox bad för kroppen

En detox bad kan hjälpa kroppen genom att inte bara avgiftning det, men också rensa sinnet. Det finns många olika typer av detox bad en individ kan ta, var och en honing i på ett specifikt sätt att detox kroppen. Prova någon av dessa detox bad att känna sig stärkt och rengöras.

detox baden

En havssalt detox bad är en förutsättning för kroppen när den behöver för att koppla av. Detta är en enkel detox bad som kan göras. Saltet som används kommer att dra ut gifter i kroppen.

Fyll bara ett badkar med varmt vatten, tillsätt en kopp havssalt och blöt tills vattnet blir kallt. Detta bad har utformats för att göra en person svettas, så det kan vara fördelaktigt att dricka mycket vatten före och efter badet.

Väteperoxid kan också användas i badet till detox kroppen. Enkel och effektiv, är detta detox bad full av healing. Toxiner dras ut ur kroppen, och samtidigt ge kroppen anti-bakteriella och anti-virala egenskaper. Fyll badkaret med varmt vatten och sedan lägga till tre liter väteperoxid.

Två uns av mald ingefära bör också läggas att främja svett toxin eliminering. Mycket vatten bör drack före och efter badet. Blötlägg under minst en halvtimme.

Bakpulver är ett bra material att använda i badkaret för en detox bad. Bakpulver hjälper till att minska stress i kroppen. Fyll badkaret med varmt vatten, tillsätt en kopp eller mer bakpulver, och koppla av medan gifter lämnar kroppen.

Epsom salter kan också användas som ett sätt att detox. Fyll ett badkar med varmt vatten, tillsätt 2 koppar Epsom salter som har blandats med 5 droppar lavendelolja. Blötlägg i minst 20 minuter. Om det vatten som används inte är filtrerad, tillsätt en kopp bakpulver att neutralisera kemikalier i vattnet.

Källa:

http://www.collective-evolution.com/2014/02/16/25-amazing-benefits-uses-for-hydrogen-peroxide/

http://health.howstuffworks.com/skin-care/problems/treating/epsom-salt-baths.htm

http://www.huffingtonpost.com/2013/10/29/baking-soda-beauty-benefiits_n_4172114.html

http://www.livestrong.com/article/252442-sea-salt-in-the-bath-water/

Läs mer: http://www.secretlyhealthy.com/best-detox-baths-body/#ixzz41vpvmOck
Följ oss: @Secretlyhealth på Twitter | SecretlyHealthy på Facebook