5. mar, 2016

Länk-Prevent cancer

Prevent cancer


Förebygga cancer
18 juli 2015

En studie som nyligen publicerades uppgav att ett sätt människor har mördats under årtionden har varit kemoterapi. Även om det var en gång tänkt på att hjälpa individer, effekterna av det är ganska giftiga.

Dr Hardin B. Jones har studerat effekterna av dem med cancer i över 25 år. Han tror att kemoterapi verkligen inte fungerar. Han säger att de som har haft detta ha dött en hemsk död.

Förebygga cancer Med detta billiga Åtgärd

I hans ögon, har han funnit att kemoterapi dödar en person mycket snabbare. Läkemedelsindustrin har makt över detta eftersom men det kommer att vara borta om individer börjar inse att cancern är helt botas och det finns vissa billigare och mer naturläkemedel som man kan använda för att slå cancer.

En sa sätt som hålls hemligt kan besegra cancer inom en 24-timmarsperiod. Vindruvskärnextrakt har visat sig utlösa död 76% av cancer och leukemiceller med i 24 timmar. Denna forskning har publicerats i American Association of Cancer Research. Proteinet känt som JNK hjälper till att reglera den destruktion av cancerceller.

Molly Derry, doktorand från University of Colorado gjorde detta uttalande:

"Det tar mindre än halva koncentrationen av extraktet för att kontrollera tillväxten av cancerceller och förstörelse av 50% av cellerna i den fjärde etappen, att det var nödvändigt för att uppnå liknande resultat i det andra steget. Koloncancerceller kan ha mer än 11.000 genetiska mutationer som skiljer i DNA av friska celler.

Traditionell kemoterapi kan rikta en specifik mutation, och hur cancer utvecklas mer mutation sker. Dessa förändringar kan leda till cancer resistens mot kemoterapi. Däremot många bioaktiva föreningar i vindruvskärnextrakt kan rikta flera mutationer. Flera mutationer av cancer, effektivare extraktet är.

För ganska länge vi är bekanta med det faktum att de bioaktiva ämnen från druvkärnor selektivt förstöra många typer av cancerceller. Denna studie visar att många mutationer som gör det möjligt för cellerna, såsom koloncancer, metastasera och överleva traditionella behandlingar, gör dem särskilt känsliga för behandling med druvkärneextrakt dödar dessa celler omedelbart, inom 24 timmar. "

Det har sagts att denna dödliga sjukdom inte kan botas, men med vissa naturläkemedel, kan cancer behandlas helt.

Läs mer: http://www.secretlyhealthy.com/prevent-cancer-with-this-cheap-remedy/#ixzz422vQyq9c