26. apr, 2016

Länk-Austrian juice

Austrian juice

Enn är österrikisk medborgare, Rudolf Brojs, sökte hela sitt liv för det bästa alternativet botemedel mot cancer, och han var slutligen framgångsrik. Hans speciella juice kommer att stärka immunförsvaret, rena blodet och det kommer också att förse kroppen med energi. Men det viktigaste är att denna saft är bevisat att hjälpa till i kampen mot cancerceller samt! Det har varit effektiv vid behandling av över 45.000 människor med cancer och andra obotliga sjukdomar. Brojs är säker på att proteiner är vad feeds cancerceller och vi måste eliminera dem.
Han utarbetat en särskild kost regim som varar i 42 dagar, och han rekommenderar dricka bara te och hans speciella grönsaksjuice, med rödbetor som sin huvudingrediens. Under dessa 42 dagar, cancerceller svälta och dö, medan din allmänna hälsa förbättras.
För att förbereda sitt speciella juice behöver ekologiska grönsaker. Här är vad du behöver:
Rödbeta (55%),
Morötter (20%),
Rotselleri (20%),
Potatis (3%)
Rädisor (2%)
Du behöver bara sätta alla ingredienser i en mixer och blanda dem alla väl. Det är det, du är redo att börja din behandling.
Kom bara ihåg att inte överdriva det med konsumtion av juice, dricka så mycket som kroppen behöver.
Rödbetor är rikligt förekommande i antioxidanter, C, B1, B2, B6 vitaminer, folsyra och pantotensyra, och mineraler - kalium, fosfor, magnesium, kalcium, natrium, järn, zink, rödbetor anses vara en av de positiva grönsaker mest hälso .Den röda färgen i rödbetor kommer från magenta pigment kallas betacyaniner.
Ett antal studier har bekräftat rödbeta är mycket fördelaktigt vid behandling mot leukemi och cancer.
Först av allt, rödbetor är riklig i betain, som är en aminosyra med kraftfulla anticanceregenskaper. Dessutom är det en stark anti-inflammatorisk, antioxidant och avgiftning agent. Undersökningar bekräftar att betain förstör celler i tumörvävnaden.
Rödbetor kan användas för behandling av många typer av cancer och resultaten av en studie visade att 100% av patienter som lider av cancer reagerade positivt på betor behandling.
Det är fördelaktigt för gravida kvinnor eftersom det innehåller höga halter av folsyra. Det att öka funktionen av lever och gallblåsa, förebygga förstoppning.Det hjälper med huvudvärk, tandvärk, dysenteri, skelettproblem, hud frågor och menstruationssmärtor. Det är ett sant allrengöringsmedel medicinalväxt som bör vara en oumbärlig del av varje diet.
Tack för att du tog dig tid att läsa den här artikeln. Om du hittade den här informationen till hjälp, vänligen dela det med dina vänner och familj. Ert stöd i vår strävan att dela fri information skulle vara mycket uppskattat.