31. mar, 2018

Vad är Alkaliskt vatten

Vad är Alkaliskt vatten

Direktöversatt artikel:

"Vad är Alkalisk Vatten?

PH, eller potentiellt väte, skala går från noll till fjorton, med 7 som den neutrala mitten. En syra är ett ämne med ett pH lägre än 7. En basisk eller alkalisk substans har ett pH som är större än 7.

Ditt kranvatten är i allmänhet en blandning av klor, antibiotika, hormoner och andra metaller som går direkt in i ditt system.

Rent vatten kan orsaka ett försvagat immunförsvar och en rad andra sjukdomar som uppstår när immunsystemet är sårbart.

Många gånger blir våra kroppar för sura, vi känner låg energi, trötthet, matsmältningsproblem, viktökning och andra biverkningar som är helt undvikbara bara genom att dricka rent vatten och äta färska ekologiska grönsaker med en sund syra / alkalisk balans.

Betydelsen av Alkalinitet:

Vi har känt från århundradet att mat kan bestämma våra övergripande pH-nivåer. Dr. Otto Warburg i Tyskland 1931 Nobelprisvinnare upptäcker att upp till 95% av alla cancerformer har sur miljö som orsaken bakom dem. Han visade också att cancers inte kan frodas i en alkalisk miljö där pH-nivån är 7,36 eller mer.

Han hävdade för nästan hundra år sedan att acidos (sur surhet) inte bara är kopplad till cancerutveckling, det kan också orsaka andra sjukdomar som osteoporos, diabetes, hjärtsjukdomar och nästan alla andra kroniska sjukdomar som vi lider av nuförtiden.

5 min Recept: Avgiftning Citronvattenrecept:

Ingredienser:

1 citron
1/2 gurka
1/4 gingerrot
1/2 kopp mintblad

Riktning:

-skala en liten mängd ingefära innan du skär den.
-Slisa upp alla ingredienser och tillsätt det vatten.
-Hvis du vill få ut det mesta av ingredienserna, släng dem inte ut efter en gång.
-Generellt kommer de att ligga omkring tre dagar om du fortsätter att lägga till nytt vatten.
-Drink första på morgonen för bästa resultat.

Hur det fungerar?

Citron är känd för sina pH balanseringsegenskaper. Även om det har en ganska sur smak, är det i sig alkaliskt och hjälper kroppen att bibehålla sin balans. Det är en kraftfull desinfektions- och antibakteriell förening, som underlättar behandlingen i många tillstånd från dålig andedräkt till kolera och har 22 anti-cancer egenskaper."