18. maj, 2015

Bild-MARCH FOR LIFE 23 MAJ 2015

MARCH FOR LIFE – den 23 maj 2015 kl 14-16

Sverige röstade ja till GMO i Bryssel MOT det svenska folkets vilja och vår Hälsofrihet – rätt att välja frisk- och hälsovård – begränsas steg för steg. Snart blir det förbjudet att sälja ekologisk mat i näröppetbutiker och på mackar. Hälsokosthandlare har belagts med säljförbud för kosttillskott som överstiger livsmedelsverkets oseriöst låga nivåer. Det är inte rätt och nu måste vi agera!

Kom och demonstrera mot Monsanto & Co den 23:e maj 2015! Den dagen sker en Manifestation för Livet och mot Monsanto i 38 länder och fler än 600 städer runt om i världen. Det sker i Stockholm, Göteborg och Malmö – och jag talar i Humlegården i Stockholm.

Monsanto är världens mäktigaste fröföretag som vill ta över, äga och kontrollera all matproduktion och föra in GMO överallt. Monsanto tillverkade giftet Agent Orange som sprutades över Vietnam på 1970-talet, och deras ogräsmedel "Roundup" som säljs överallt i Sverige har just klassats som carcinogen. Sedan 2012 odlas Monsanto genmodifierade sockerbetor i Skåne… Mycket är i förändring i det tysta:

• Sedan ett par år måste alla frön registreras för dyra avgifter, vilket gör att små trädgårdshandlare går i konkurs.

• Genmodifierade grödor som kan besprutas mer och vilket dödar bin, andra insekter och djur samt hotar vår hälsa, ekologiska odlingar och biologisk mångfald. Vi kan inte tigande låta det ske!

Monsanto och de globala livsmedelsjättarna står för produkter som skapar smärta, sjukdom och förtidig död. De vill ta över allt med sina destruktiva produkter och förstör för oss människor, miljö och hela djur, fågel och insektsvärlden.

Förena er med miljoner människor över hela världen och demonstrera för vår rätt till:
• att fortsatt kunna köpa ekologisk och närproducerad mat.
• Korrekt märkning av mat som innehåller GMO’s.
• Oberoende forskning på GMO-matens hälsoeffekter.
• Permanent förbud av Monsantos produkter, för ett hållbart jordbruk.
• Stötta lokala gårdar, bin och biologisk mångfald.
• Rätt att välja vilken frisk- och hälsovård och produkter vi önskar!

Marschen startar kl 14 från Slottskajen i Stockholm och går till Humlegården där det blir musik och tal av kända personer. Kom och gör din röst hörd! Det behövs nu.
Smiley smile


De har alla miljarderna $ – men vi är alla miljarderna! Dela, dela… tack! Smiley heart
Printa gärna ut affischen och sätt upp överallt – vi är massan som gör skillnaden nu när Skiftet sker. 2022 – its Now or Never!
Smiley heart
(Sanna Anandala)