11. feb, 2012

Blogg-Fredagen den 10 februari

............................................................

Namnsdag: Iris

............................................................


Mår dåligt idag också och orkeslös. Kan inte hosta för det gör ont i sidan men man ska inte klaga för det finns alltid de som mår sämre.


............................................................


Idag spelar jag en låt här för er med Grönwalls som heter Sänd mig ett minne och i den videon finns det fina bilder från Valö.

En gammal fin festplats utanför Rimforsa där man har varit och dansat många gånger i sin ungdom men har sett att de fortfarande har danser där på somrarna.

Grönwalls är ett band som ligger mig varmt om hjärtat sedan jag satt med i juryn på Frykdalsdansen 1992 och utsåg de till dansbandsmästare.

Jag hade Hectors från Norrköping som favoriter och jag sa det till de andra i juryn där vi stod och lyssnade då en sa då ska du höra Grönwalls som är kanonbra och de hade jag inte hört innan.

När sen Grönwalls spelade upp så knockade de mig fullständigt för det var kanonbra. Efter det så ligger de i främsta ledet men tror inte de spelar så mycket längre.

I den här låten kommer Micke fram på sång med sin ljuva stämma så lyssna på den och njut av de gamla minnen som den väcker.


.............................................................