26. maj, 2012

Blogg-Lördagen den 26 maj

........................................................................................

Namnsdag: Vilhelmina, Vilma

........................................................................................

 

Idag blir det Jaktmässa på Tullgarns Slott!

 

.......................................................................................

 

Åkte tidigt på morgonen och kom helt genomtrötta efter en dag på Jaktmässan på Tullgarns Slott.När vi åkte var det mulet och lite kyligt i luften och detta väder fortsatte inpå eftermiddagen då det blev soligare och lite varmare.

Många jag såg hade trott att det skulle bli lika varmt och soligt som dagen innan så de kom i shorts och linne och det kan jag tro blev kallt i det lite småkyliga väder då jag också frös men hade klätt på mig lite mer.

Det är väl inte något större intresse jag har av jakt men har ändå lärt lite mer nu eftersom Peter har ett stort intresse av detta och det var han som ville åka dit.

Det var mycket folk och mycket att titta på men det som förvånade mig mest var att det var svårt att hitta något kaffe när man blev kaffesugen. Det var ett evigt letande efter det.

Det var också mycket hundar där och man fick sig många goda skratt när hundarna kom fram till de uppstoppade djuren lite överallt då blev de så skraja och skällde hej vilt åt bla vildsvinen och det är ju bra att de har respekt för dem för de är inte att leka med.

Stod och tittade på lite saker i en monter och när jag tittade upp så stod Lulu Carter från Tv-programmet Äntligen hemma bredvid mig.

Klockan var sex på kvällen innan vi åkte hem och då hade vi inte mycket energi över utan åkte direkt hem och gjorde en sallad och kollade på Schlagerfestivalen.

Tycker för min del att det har blivit för stort med för många bidrag och skulle nog delas upp lite mer i olika delar i Europa och ha tex. några semifinaler innan man går till final för annars kommer vi i Norden inte i framtiden ha en chans även om nu Sverige i år vann för låten och artisten var i sin egen klass. Men man ser ju hur det gick för de andra tex Norge och Danmark.

Programmet blir alldeles för långt med alla dessa låtar och den långa omröstningen.

Men är ju självklart kanonglad för att Sverige vann och säger nu

Grattis Sverige till vinsten!

 

.............................................................................................