28. aug, 2012

Blogg-Tisdagen den 28 augusti

..................................................................................

Namnsdag: Fatima, Leila

..................................................................................

 

Vaknar av att solen strålar in med värme men allt efter som dagen grydde och morgonen övergick till förmiddag så kom molnen och blev övermulet.Förmodligen blir det regn under dagen.

Inatt sjönk temperaturen nedåt ungefär till 5 plusgrader. Men på flertal ställen har det varit frost bla utanför Kalmar, Rimforsa och Bromma. Det var riktigt tidigt iår eftersom vi fortfarande är i augusti. Det gillar jag inte att hösten kommer så tidigt för då kommer träden att gulna fort nu efter detta och hösten blir längre än jag vill ha den.

 

...................................................................................

 

Det blev inget Västervik igår utan blir idag istället. Men det spelar ingen större roll utan jag ska göra det som jag har tänkt göra.

Under mitt intag av frukost så lyssnar jag på Västervikssonen Björn Ulvaeus och Hootenanny Singers med "Omkring tiggarn från Luossa". En vacker och fin låt från flydda tider.

I min ungdom lyssnade jag mycket på Hootenanny Singers och självklart hade jag en favorit i bandet och det var Johan Karlberg för han var så söt tyckte jag.

Men tyvärr finns han inte med oss längre utan gick bort alldeles för tidigt.

Gediget skivutgiv har de också enligt Wikipedia.

Hoppas också att det blir något bra med Slottsholmen i Västervik som Björn också är inblandad i. Slottsholmen ligger så vackert vid vattnet och jag har varit och dansat där många gånger och vi var där och hade min mammas 60-årsfest och hade riktigt trevligt.

Tråkigt att det bara står där och ingenting händer utan hoppas på något bra där med Björn.

 

...................................................................................