24. aug, 2021

Tisdag 24 augusti

 

Namnsdag

Bartolomeus

Födelsedag

Grattis

Grattis Inger Nestor på din 70-årsdag!

Sitter och skriver här samtidigt som jag lyssnar på Donnez livesändning på Facebook https://www.facebook.com/donnez.band och jag kan lova att det är inte så lätt att skriva samtidigt för det svänger så in i helsike. Gillar dom! Tralala ...ska alltid minnas dig Nu och för alltid! Tralala....Jag är grabben från landet som du kan lita på....Nej det blev ju lite fel...Tjejen ska det ju vara....Tralala Jag är torpare jag och jag har det så bra och jag ligger på soffa Håjaja hör vad det blåser i träa idag...Tralala Ensamma steg...Jo den här veckan när jag är själv då blir det ensamma steg. Tralala En tiger i sängen...ja då skulle inte jag ligga kvar...

Ännu en dag framför datorn där jag äntligen börjat uppdatera bloggen igen. Förändrar lite på andra sidor också här på hemsidan och hoppas ni kommer gilla det. Har många sidor överallt och känner hur jag har åsidosatt allt men hoppas jag blir lite bättre på det. Sidor jag har på Facebook förutom min egen profilsida, Eivors Fotogalleria, Eivors loppis, Hjälp mig rädda Vallonen i Överum, Allt mellan himmel och jord, Danzanta Listan.

Ett annat stort projekt jag har som tar tid är Släktforskning. Jag släktforskar åt 8 st personer lite sporadiskt. Tycker det är jättekul men det går inte att sätta sig med det för en halvtimme utan man måste tillbaka i tankarna sist man höll på med det och sen hittar man så mycket så det är svårt att sluta.

Jag har sänt en del radio under de sista åren och sen har vi Danzanta Listan nu på Facebook där 10 st dansanta låtar ligger på listan och sen har vi två utmanare som man kan rösta på.